Atıf İçin Kopyala
İspirli H., Demirbaş F., Dertli E.
Journal of Food Science and Technology, cilt.55, sa.9, ss.3821-3826, 2018 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
55
Sayı:
9
-
Basım Tarihi:
2018
-
Doi Numarası:
10.1007/s13197-018-3181-3
-
Dergi Adı:
Journal of Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.3821-3826
-
Anahtar Kelimeler:
Probiotic, Prebiotic, Exopolysaccharides (EPS), LACTIC-ACID BACTERIA, LACTOBACILLUS-PLANTARUM, FUNCTIONAL FOODS, MILK, OPTIMIZATION, PROBIOTICS, PRODUCTS, DIARRHEA, DESSERT, YOGURT
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet