Low-Fat Salad Dressing as a Potential Probiotic Food Carrier Enriched by Cold-Pressed Tomato Seed Oil By-Product: Rheological Properties, Emulsion Stability, and Oxidative Stability
Akçiçek A., Metin Yıldırım R., Tekin Çakmak Z. H., Karasu S.
ACS OMEGA, cilt.51, sa.7, ss.48520-48530, 2022 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
51
Sayı:
7
-
Basım Tarihi:
2022
-
Doi Numarası:
10.1021/acsomega.2c06874
-
Dergi Adı:
ACS OMEGA
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Directory of Open Access Journals
-
Sayfa Sayıları:
ss.48520-48530
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet