Low-Fat Salad Dressing as a Potential Probiotic Food Carrier Enriched by Cold-Pressed Tomato Seed Oil By-Product: Rheological Properties, Emulsion Stability, and Oxidative Stability


Akçiçek A., Metin Yıldırım R., Tekin Çakmak Z. H., Karasu S.

ACS OMEGA, cilt.51, sa.7, ss.48520-48530, 2022 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 51 Sayı: 7
  • Basım Tarihi: 2022
  • Doi Numarası: 10.1021/acsomega.2c06874
  • Dergi Adı: ACS OMEGA
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.48520-48530
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet