Atıf İçin Kopyala
KARAMAN K., POLAT B., OZTURK I., Sagdic O., OZDEMIR C.
Journal of medicinal food, cilt.14, ss.1238-43, 2011 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
14
-
Basım Tarihi:
2011
-
Doi Numarası:
10.1089/jmf.2010.0262
-
Dergi Adı:
Journal of medicinal food
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.1238-43
-
Anahtar Kelimeler:
antimicrobial activity, antioxidant, antiradical, Eremurus spectabilis, total phenolic content, volatile compounds, ANTIOXIDANT ACTIVITY, ANTIBACTERIAL ACTIVITIES, ANTIMICROBIAL ACTIVITIES, AROMATIC PLANTS, L., CONSTITUENTS, PHENOLICS, CAPACITY, EXTRACTS, FOODS
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır