Atıf İçin Kopyala
KESMEN Z., YETIMAN A., GULLUCE A., KACMAZ N., Sagdic O., CETIN B., ...Daha Fazla
International journal of food microbiology, cilt.153, ss.428-35, 2012 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
153
-
Basım Tarihi:
2012
-
Doi Numarası:
10.1016/j.ijfoodmicro.2011.12.008
-
Dergi Adı:
International journal of food microbiology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.428-35
-
Anahtar Kelimeler:
Sucuk, Lactic acid bacteria, PCR-DGGE, Sequencing rep-PCR, 16S RIBOSOMAL-RNA, BACTERIAL POPULATION-DYNAMICS, NATURALLY FERMENTED SAUSAGES, PCR-DGGE ANALYSIS, ACID BACTERIA, STARTER CULTURES, DRY SAUSAGE, IDENTIFICATION, LACTOBACILLUS, QUALITY
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet