Isolation and identification of an exopolysaccharide producer Streptococcus thermophilus strain from Turkish yogurt Yoğurttan ekzopolisakkarit üreten Streptococcus thermophilus suşunun izolasyonu ve tanımlanması
Atıf İçin Kopyala
Dertli E.
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, cilt.21, sa.2, ss.229-232, 2015 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
21
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2015
-
Doi Numarası:
10.9775/kvfd.2014.12116
-
Dergi Adı:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.229-232
-
Anahtar Kelimeler:
Exopolysaccharides, Streptococcus thermophilus, yogurt, 16S rRNA, FTIR, LACTIC-ACID BACTERIA, STRUCTURAL-CHARACTERIZATION, FUNCTIONALITY, CHEESE
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır