Atıf İçin Kopyala
İspirli H., ÖZMEN D., YILMAZ M. T., SAĞDIÇ O., Dertli E.
Food Control, cilt.107, 2020 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
107
-
Basım Tarihi:
2020
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodcont.2019.106812
-
Dergi Adı:
Food Control
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, PASCAL, BIOSIS, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Index Islamicus, Veterinary Science Database
-
Anahtar Kelimeler:
Sourdough, Glucan, Glucansucrase, Sourdough rheology, Bread texture, LACTIC-ACID BACTERIA, WHEAT SOURDOUGH, LACTOBACILLUS, QUALITY, BAKING
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet