Atıf İçin Kopyala
TOMAS M., BEEKWILDER J., HALL R., Sagdic O., BOYACIOGLU D., CAPANOGLU E.
Food chemistry, cilt.220, ss.51-58, 2017 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
220
-
Basım Tarihi:
2017
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodchem.2016.09.201
-
Dergi Adı:
Food chemistry
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.51-58
-
Anahtar Kelimeler:
Tomato sauce, Processing, Antioxidant, Bioavailability, In vitro gastrointestinal digestion, BIOACTIVE COMPOUNDS, FOOD, LYCOPENE, BIOAVAILABILITY, OIL, ISOMERIZATION, DEGRADATION, POLYPHENOLS, CAPACITY, COOKING
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet