Atıf İçin Kopyala
Ispirli H., Demirbaş F., Yüzer M. O., Dertli E.
Food Biotechnology, cilt.32, sa.3, ss.222-235, 2018 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
32
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2018
-
Doi Numarası:
10.1080/08905436.2018.1507913
-
Dergi Adı:
Food Biotechnology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.222-235
-
Anahtar Kelimeler:
Rye sourdough, lactic acid bacteria, exopolysaccharide production, antifungal activity, fermentation processing, LACTOBACILLUS-PLANTARUM, WEISSELLA-CIBARIA, WHEAT-FLOUR, EXOPOLYSACCHARIDES, FERMENTATION, STRAIN, PURIFICATION, DYNAMICS, STARTERS
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet