Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Sensitivity of three pathogenic bacteria...
Sensitivity of three pathogenic bacteria to Turkish cemen paste and its ingredients.
YETIM H.
,
Sagdic O.
,
DOGAN M.
,
OCKERMAN H.
Meat science, cilt.74, ss.354-8, 2006 (SCI-Expanded)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
74
Basım Tarihi:
2006
Doi Numarası:
10.1016/j.meatsci.2006.04.001
Dergi Adı:
Meat science
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
Sayfa Sayıları:
ss.354-8
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır