Atıf İçin Kopyala
Yilmaz M. T., Karaman S., CANKURT H., Kayacier A., Sagdic O.
Journal of Food Engineering, cilt.103, sa.2, ss.197-210, 2011 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
103
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2011
-
Doi Numarası:
10.1016/j.jfoodeng.2010.10.016
-
Dergi Adı:
Journal of Food Engineering
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.197-210
-
Anahtar Kelimeler:
Ketchup, Processed cheese, Dynamic rheology, Temperature, Concentration, LINEAR VISCOELASTIC PROPERTIES, SODIUM CASEINATE, FLOW PROPERTIES, REDUCED-FAT, CHEMICAL-COMPOSITION, PROTEIN INTERACTIONS, PHYSICAL-PROPERTIES, MAIZE STARCH, BEHAVIOR, VISCOSITY
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır