Atıf İçin Kopyala
Çakır E., Arıcı M., Durak M. Z., Karasu S.
Journal of Food Measurement and Characterization, cilt.14, ss.1646-1655, 2020 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
14
-
Basım Tarihi:
2020
-
Doi Numarası:
10.1007/s11694-020-00412-5
-
Dergi Adı:
Journal of Food Measurement and Characterization
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, CAB Abstracts, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.1646-1655
-
Anahtar Kelimeler:
Lactic acid bacteria (LAB), PCR, Sourdough, Einkorn bread, IDENTIFICATION, PHYTASE
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet