Atıf İçin Kopyala
Rad A. H., Pirouzian H. R., Toker Ö. S., Konar N.
CURRENT PHARMACEUTICAL BIOTECHNOLOGY, cilt.21, sa.12, ss.1224-1231, 2020 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
21
Sayı:
12
-
Basım Tarihi:
2020
-
Doi Numarası:
10.2174/1389201021666200423105856
-
Dergi Adı:
CURRENT PHARMACEUTICAL BIOTECHNOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, Chemical Abstracts Core, EMBASE, MEDLINE
-
Sayfa Sayıları:
ss.1224-1231
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Background: Probiotics are the most widely consumed functional food. Consumers demand the production of foods also in low-calorie forms.