Atıf İçin Kopyala
Yildirim-Mavis C., Yilmaz M. T., Dertli E., Arıcı M., Özmen D.
Food Hydrocolloids, cilt.96, ss.481-492, 2019 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
96
-
Basım Tarihi:
2019
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodhyd.2019.05.055
-
Dergi Adı:
Food Hydrocolloids
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.481-492
-
Anahtar Kelimeler:
Sourdough, LAOS parameters, Non-linear rheology, Lissajous-bowditch curves, AMPLITUDE OSCILLATORY SHEAR, LACTIC-ACID BACTERIA, ORAL PROCESSING BEHAVIOR, WHEAT SOURDOUGH, LACTOBACILLUS-BREVIS, SHELF-LIFE, BREAD, FERMENTATION, GLUTEN, OPTIMIZATION
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet