Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Et Ürünlerinde Tuz İçeriğinin Düşürülmes...
Et Ürünlerinde Tuz İçeriğinin Düşürülmesi ve Önemi
Tekin H.
,
YILMAZ M. T.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs 2008, ss.45-47
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Basıldığı Şehir:
Erzurum
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.45-47
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır