Eğitim Bilgileri
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorDoktora
Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
2022 - 2024
2022 - 2024Yüksek Lisans
Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
2021 - 2022
2021 - 2022Yüksek Lisans
Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D., Türkiye
2015 - 2021
2015 - 2021Lisans
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2024
2024Yüksek Lisans
FERMENTE GIDALARDA BAKTERİYOSİN ÇEŞİTLİLİĞİNİN VE BAKTERİYOSİN VARLIĞININ MİKROBİYOTA İLE İLİŞKİSİNİN İN SİLİKO ANALİZİ
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
Akademik Unvanlar / Görevler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
2024
2024A Bioinformatic Approach to Reveal Features of Complex Microbiota
Kanıbol N. A., Şimşek Ö.
International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.212
2024
2024Assessment of Herbal Extracts Against Drug-Resistant Bacteria: Minimal Antimicrobial Concentrations and Formulation of Effective Mixtures
Özbağcı C., Kanıbol N. A., Şimşek Ö.
International Food Innovation and Sustainability Congress,, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.202
2023
2023Fermente Gıda Shotgun Genom Verilerinde In Silico Bakteriyosin Genlerinin Belirlenmesine İlişkin Yöntemin Oluşturulması
Kanıbol N. A., Şimşek Ö.
22. ULUSLARARASI KATILIMLI BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2023, ss.60
2023
2023