Arş. Gör. Naciye Afranur MİTAF
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Metagenomic Properties of Uşak Tarhana Dough
Mitaf N. A.
,
Kirca D. S.
,
Simsek O.
Fermentation
, cilt.10, sa.12, ss.620, 2024 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
A Bioinformatic Approach to Reveal Features of Complex Microbiota
Kanıbol N. A.
,
Şimşek Ö.
International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.212
Assessment of Herbal Extracts Against Drug-Resistant Bacteria: Minimal Antimicrobial Concentrations and Formulation of Effective Mixtures
Özbağcı C.
,
Kanıbol N. A.
,
Şimşek Ö.
International Food Innovation and Sustainability Congress,, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.202
Fermente Gıda Shotgun Genom Verilerinde In Silico Bakteriyosin Genlerinin Belirlenmesine İlişkin Yöntemin Oluşturulması
Kanıbol N. A.
,
Şimşek Ö.
22. ULUSLARARASI KATILIMLI BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2023, ss.60
Uşak Tarhanasının Metagenom Özellikleri
Kanıbol N. A.
,
Şimşek Kırca D.
,
Şimşek Ö.
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.25
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
5
Açık Erişim
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları