Characterization of lactic acid bacteria from yogurt-like product fermented with pine cone and determination of their role on physicochemical, textural and microbiological properties of product
Atıf İçin Kopyala
Sert D., Mercan E., Dertli E.
LWT - Food Science and Technology, cilt.78, ss.70-76, 2017 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
78
-
Basım Tarihi:
2017
-
Doi Numarası:
10.1016/j.lwt.2016.12.023
-
Dergi Adı:
LWT - Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.70-76
-
Anahtar Kelimeler:
Pine cone, Yogurt, Yogurt starters, SENSORY CHARACTERISTICS, STARTER, FLAVOR, MILK
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır