Characterization of functional properties of Enterococcus spp. isolated from Turkish white cheese


İspirli H., Demirbaş F., Dertli E.

LWT - Food Science and Technology, cilt.75, ss.358-365, 2017 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 75
  • Basım Tarihi: 2017
  • Doi Numarası: 10.1016/j.lwt.2016.09.010
  • Dergi Adı: LWT - Food Science and Technology
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.358-365
  • Anahtar Kelimeler: Enterococcus species, Turkish white cheese, Virulence determinants, Antibiotic resistance, Enterocins, ANTIBIOTIC-RESISTANCE, ANTIMICROBIAL ACTIVITY, VIRULENCE FACTORS, FAECIUM, MILK, BACTERIOCINS, DIVERSITY, GENES, POPULATIONS, SAFETY
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Hayır