Effective moisture diffusivity and activation energy during convective drying of bread containing clove oil/orange oil
Atıf İçin Kopyala
Şahin F. İ., Acaralı N.
JOURNAL OF THE INDIAN CHEMICAL SOCIETY, cilt.100, sa.3, ss.1-7, 2023 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
100
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2023
-
Doi Numarası:
10.1016/j.jics.2023.100952
-
Dergi Adı:
JOURNAL OF THE INDIAN CHEMICAL SOCIETY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Analytical Abstracts, Chemical Abstracts Core, EMBASE
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-7
-
Anahtar Kelimeler:
Activation energy, Bread, Effective moisture diffusivity, Drying
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet