The effect of ultrasonic treatments on turbidity, microbial load, and polyphenol oxidase (PPO) activity of plum nectar


IRKILMEZ M. U., Başlar M., SAĞDIÇ O., ARICI M., ERTUGAY M. F.

Journal of Food Measurement and Characterization, cilt.11, sa.2, ss.380-387, 2017 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 11 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2017
  • Doi Numarası: 10.1007/s11694-016-9406-0
  • Dergi Adı: Journal of Food Measurement and Characterization
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.380-387
  • Anahtar Kelimeler: Ultrasound, Plum nectar, Turbidity, Mold and yeast, APPLE JUICE, QUALITY PARAMETERS, COLOR, FOOD, INACTIVATION, SONICATION, ORANGE
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet