Physicochemical characterisation of an α-glucan from Lactobacillus reuteri E81 as a potential exopolysaccharide suitable for food applications


ISPIRLI H., SAĞDIÇ O., YILMAZ M. T., Dertli E.

Process Biochemistry, cilt.79, ss.91-96, 2019 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 79
  • Basım Tarihi: 2019
  • Doi Numarası: 10.1016/j.procbio.2018.12.015
  • Dergi Adı: Process Biochemistry
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.91-96
  • Anahtar Kelimeler: Exopolysaccharides (EPS), Glucan, Lactobacillus reuteri, pHysicochemical characterisation, STRUCTURAL-ANALYSIS, SOURDOUGH, GLUCANSUCRASE, ENZYMES, FERMENTATION, BACTERIAL, DYNAMICS, BARLEY
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet