Atıf İçin Kopyala
Yucetepe A., Saroglu O., Daskaya-Dikmen C., Bildik F., Özçelik B.
Czech Journal of Food Sciences, cilt.36, sa.1, ss.98-108, 2018 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
36
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2018
-
Doi Numarası:
10.17221/64/2017-cjfs
-
Dergi Adı:
Czech Journal of Food Sciences
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.98-108
-
Anahtar Kelimeler:
antioxidant activity, bioavailability, in vitro protein digestibility, protein concentrate, total phenolic content, ANTIOXIDANT ACTIVITY, FUNCTIONAL-PROPERTIES, PHENOLIC EXTRACT, FATTY-ACIDS, IN-VITRO, PHYCOCYANIN, DIGESTIBILITY, CAPACITY
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet