Optimisation of ultrasound-assisted extraction of protein from Spirulina platensis using RSM


Creative Commons License

Yucetepe A., Saroglu O., Daskaya-Dikmen C., Bildik F., Özçelik B.

Czech Journal of Food Sciences, cilt.36, sa.1, ss.98-108, 2018 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 36 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2018
  • Doi Numarası: 10.17221/64/2017-cjfs
  • Dergi Adı: Czech Journal of Food Sciences
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.98-108
  • Anahtar Kelimeler: antioxidant activity, bioavailability, in vitro protein digestibility, protein concentrate, total phenolic content, ANTIOXIDANT ACTIVITY, FUNCTIONAL-PROPERTIES, PHENOLIC EXTRACT, FATTY-ACIDS, IN-VITRO, PHYCOCYANIN, DIGESTIBILITY, CAPACITY
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet