The effect of press temperature on the total tocopherols, sterol, fatty acid, phenolic profile, in-vitro cytotoxicity assay, and anti-inflammatory activity


Başdoğan H., Akman P. K., Metin Yıldırım R., Sağdıç O., Geçgel Ü., Tekın-Cakmak Z. H., ...Daha Fazla

Ciencia E Tecnologia De Alimentos, cilt.1, sa.1, ss.1-10, 2021 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 1 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2021
  • Doi Numarası: 10.1590/fst.20621
  • Dergi Adı: Ciencia E Tecnologia De Alimentos
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-10
  • Anahtar Kelimeler: cold-pressed oil, pumpkin seed oil, cytotoxic effect, anti-inflammatory activity, antioxidant activity
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet