Note: Inhibition of pathogenic bacteria by essential oils at different concentrations


ÖZKAN G., Saǧdiç O., Özcan M.

Food Science and Technology International, cilt.9, sa.2, ss.85-88, 2003 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 9 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2003
  • Doi Numarası: 10.1177/1082013203009002003
  • Dergi Adı: Food Science and Technology International
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.85-88
  • Anahtar Kelimeler: inhibition, pathogens, bacteria, essential oils, spices, ESCHERICHIA-COLI O157-H7, ANTIMICROBIAL ACTIVITY, ANTIBACTERIAL ACTIVITY, MEDICINAL-PLANTS, SPICE EXTRACTS
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Hayır