Atıf İçin Kopyala
ÖZKAN G., Saǧdiç O., Özcan M.
Food Science and Technology International, cilt.9, sa.2, ss.85-88, 2003 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
9
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2003
-
Doi Numarası:
10.1177/1082013203009002003
-
Dergi Adı:
Food Science and Technology International
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.85-88
-
Anahtar Kelimeler:
inhibition, pathogens, bacteria, essential oils, spices, ESCHERICHIA-COLI O157-H7, ANTIMICROBIAL ACTIVITY, ANTIBACTERIAL ACTIVITY, MEDICINAL-PLANTS, SPICE EXTRACTS
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır