Atıf İçin Kopyala
Yücetepe A., Saroğlu Ö., Özçelik B.
Journal of Food Science and Technology, cilt.56, sa.7, ss.3282-3292, 2019 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
56
Sayı:
7
-
Basım Tarihi:
2019
-
Doi Numarası:
10.1007/s13197-019-03796-5
-
Dergi Adı:
Journal of Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.3282-3292
-
Anahtar Kelimeler:
Spirulina platensis, Microalgae, Protein, Functionality, Response surface methodology (RSM), PRECIPITATION, CHICKPEA, LENTIL, ALGAE, PH
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet