Determination of antioxidant, anticancer, antidiabetic and antimicrobial activities of Turkish red pine (Pinus brutia Ten.) bark ultrasound-assisted extract as a functional food additive
Atıf İçin Kopyala
Erol K. F., Kutlu G., Törnük F., Güzel M., Dönmez İ. E.
ACTA ALIMENTARIA, cilt.52, sa.1, ss.102-112, 2023 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
52
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2023
-
Doi Numarası:
10.1556/066.2022.00197
-
Dergi Adı:
ACTA ALIMENTARIA
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.102-112
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet