Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Effect of blanching temperature and dipp...
Effect of blanching temperature and dipping time on drying time of broccoli
Doymaz I.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, cilt.20, sa.2, ss.149-157, 2014 (SCI-Expanded)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
20
Sayı:
2
Basım Tarihi:
2014
Doi Numarası:
10.1177/1082013213476075
Dergi Adı:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
Sayfa Sayıları:
ss.149-157
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet