Microbial diversity of traditional kefir grains and their role on kefir aroma
Atıf İçin Kopyala
Dertli E., Çon A. H.
LWT - Food Science and Technology, cilt.85, ss.151-157, 2017 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
85
-
Basım Tarihi:
2017
-
Doi Numarası:
10.1016/j.lwt.2017.07.017
-
Dergi Adı:
LWT - Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.151-157
-
Anahtar Kelimeler:
Kefir grains, Kefir, Pyrosequencing, Aroma profile, IDENTIFICATION, MICROFLORA, COMMUNITY, CHEESE, YEASTS, MILK
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet