Atıf İçin Kopyala
P. Shamanin V., Tekin Çakmak Z. H., I. Gordeeva E., Karasu S., Pototskaya I., S. Chursin A., ...Daha Fazla
FOODS, cilt.11, sa.16, ss.1-14, 2022 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
11
Sayı:
16
-
Basım Tarihi:
2022
-
Doi Numarası:
10.3390/foods11162515
-
Dergi Adı:
FOODS
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-14
-
Anahtar Kelimeler:
free phenolic, bound phenolic, purple wheat, gallic acid
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet