Note: Effect of Some Spice Extracts on Bacterial Inhibition


Saǧdiç O., Karahan A., Özcan M., ÖZKAN G.

Food Science and Technology International, cilt.9, sa.5, ss.353-358, 2003 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 9 Sayı: 5
  • Basım Tarihi: 2003
  • Doi Numarası: 10.1177/1082013203038976
  • Dergi Adı: Food Science and Technology International
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.353-358
  • Anahtar Kelimeler: spice extracts, antibacterial activity, lactobacilli, pathogenic bacteria, INDIAN MEDICINAL-PLANTS, ANTIMICROBIAL ACTIVITY, ESSENTIAL OILS, LACTOBACILLUS-PLANTARUM, ANTIBACTERIAL ACTIVITY, GROWTH, OREGANO
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Hayır