Atıf İçin Kopyala
Saǧdiç O., Karahan A., Özcan M., ÖZKAN G.
Food Science and Technology International, cilt.9, sa.5, ss.353-358, 2003 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
9
Sayı:
5
-
Basım Tarihi:
2003
-
Doi Numarası:
10.1177/1082013203038976
-
Dergi Adı:
Food Science and Technology International
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.353-358
-
Anahtar Kelimeler:
spice extracts, antibacterial activity, lactobacilli, pathogenic bacteria, INDIAN MEDICINAL-PLANTS, ANTIMICROBIAL ACTIVITY, ESSENTIAL OILS, LACTOBACILLUS-PLANTARUM, ANTIBACTERIAL ACTIVITY, GROWTH, OREGANO
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır