Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Türkiye’de baharat ve çay olarak kullanı...
Türkiye’de baharat ve çay olarak kullanılan adaçayı (Salvia fruticosa) ve kekik (Satureja thymbra) türlerinin uçucu yağ bileşimlerinin ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi
Atıf İçin Kopyala
SAĞDIÇ O.
,
Krüger H.
,
Özçelik S.
Gıda Kongresi 2005, ss.15-19
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Sayfa Sayıları:
ss.15-19
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır