Atıf İçin Kopyala
İspirli H., Demirbaş F., Dertli E.
LWT - Food Science and Technology, cilt.75, ss.358-365, 2017 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
75
-
Basım Tarihi:
2017
-
Doi Numarası:
10.1016/j.lwt.2016.09.010
-
Dergi Adı:
LWT - Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.358-365
-
Anahtar Kelimeler:
Enterococcus species, Turkish white cheese, Virulence determinants, Antibiotic resistance, Enterocins, ANTIBIOTIC-RESISTANCE, ANTIMICROBIAL ACTIVITY, VIRULENCE FACTORS, FAECIUM, MILK, BACTERIOCINS, DIVERSITY, GENES, POPULATIONS, SAFETY
-
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır