Effects of Xanthan Gum Addition and Extrusion Parameters on Properties of Starch-Based Fried Corn Extrudates


Gümüşay Ö. A., Sadıkoğlu H., Şeker M.

STARCH/STAERKE, cilt.1, sa.1, ss.1-16, 2023 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 1 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2023
  • Doi Numarası: 10.1002/star.202200192
  • Dergi Adı: STARCH/STAERKE
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, Agricultural & Environmental Science Database, Analytical Abstracts, BIOSIS, CAB Abstracts, Chemical Abstracts Core, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.1-16
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet