Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peyni...
Geleneksel Yöntemle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Küf Florası
Atıf İçin Kopyala
SAĞDIÇ O.
,
Özçelik S.
,
Şimşek B.
,
Özdemir C.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, ss.709-712
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Sayfa Sayıları:
ss.709-712
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır