Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üz...
Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri
Atıf İçin Kopyala
DOYMAZ İ.
,
PALA M.
Gıda Teknolojisi, sa.6, ss.60-64, 2002 (Hakemsiz Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2002
Dergi Adı:
Gıda Teknolojisi
Sayfa Sayıları:
ss.60-64
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet