PART I: FUNCTIONAL FOOD PRODUCTION AND HUMAN HEALTH Importance of Chocolates in Functional Foods: Formulation, Production Process, and Potential Health Benefits


Konar N., Toker Ö. S., Palabıyık İ., Oba Ş., Sağdıç O., Polat D. G.

Bioprocessing Technology in Food and HealthPotential Applications and Emerging Scope, Deepak Kumar VermaAmi R. Patel, Prem Prakash Srivastav,, Editör, Apple Academic Press Inc., Oakville, ss.3-45, 2018

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2018
  • Yayınevi: Apple Academic Press Inc.
  • Basıldığı Şehir: Oakville
  • Sayfa Sayıları: ss.3-45
  • Editörler: Deepak Kumar VermaAmi R. Patel, Prem Prakash Srivastav,, Editör
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet