Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Characterization of Feijoa sellowiana le...
Characterization of Feijoa sellowiana leaves based on volatile and phenolic compound compositions and antimicrobial properties
Çebi N.
,
Sağdıç O.
Food Science and Technology (Campinas), cilt.2021, ss.1-10, 2021 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
2021
Basım Tarihi:
2021
Doi Numarası:
10.1590/fst.14221
Dergi Adı:
Food Science and Technology (Campinas)
Sayfa Sayıları:
ss.1-10
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet