Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Kekik Ekstraktının Köftede Antimikrobiya...
Kekik Ekstraktının Köftede Antimikrobiyal, Antioksidan ve Duyusal Etkileri
Atıf İçin Kopyala
SAĞDIÇ O.
,
Telli R.
,
Akaya L.
,
Yetim H.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, ss.547
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Sayfa Sayıları:
ss.547
Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır