Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik, BİYOKİMYA VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ, BİYOTEKNOLOJİ VE UYGULAMALI MİKROBİYOLOJİ, MİKROBİYOLOJİ
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi

Yayınlardaki İsimler: Simsek Oe., Simsek Omer, Simsek Oemer, Simsek O, Simsek O.

Metrikler

Yayın

87

Atıf (WoS)

448

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

654

H-İndeks (Scopus)

15

Proje

17

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

16
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları