Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Effect of Backslopping on the Yeast Diversity of Tarhana Fermentation.

The 35th International Specialised Symposium on Yeasts “Yeast Cornucopia: Yeast for Health and Wellbeing, Türkiye, 21 Ekim 2019

Psikobiyotik Bakteriler

Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 26 - 28 Ekim 2018

Understanding the Tarhana Fermentation

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, ss.53

Rheological Characterization of Some Honey Types from Turkey

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciencesand Tecnologies, 15 Mayıs 2017 - 17 Mayıs 2015

DETERMINATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF SAGE ANDLINDEN HERBAL TEAS WHICH ARE SOLD BY TEA BAG ANDUNPACKED

ULUSLARARASI TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER KONGRESİ, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1521

The diversity of exopolysasccharide producer lactic acid bacteria in tarhana fermentation

symposium on euroasian biodiversity (SEAB2016), 23 Mayıs 2017 - 27 Mayıs 2016

The Organic Acid Amount and Profile of Uşak Tarhana Dough during the fermentation

The 3rdInternational Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

İnsan Bağırsak Mikrobiyotasının Disbiyozu ve Probiyotikler Aracılığı ile Modülasyonu

Probiyotik Yüzyılı, MUSTAFA AKÇELİK, PINAR ŞANLIBABA, NEFİSE AKÇELİK, BAŞAR UYMAZ TEZEL, Editör, Gazi Kitapevi, ss.643-677, 2020

Probiyotik Gıdalarda Yasal Düzenlemeler

Probiyotik Yüzyılı, Mustafa AKÇELİK, Pınar ŞANLIBABA, Nefise AKÇELİK, Başar UYMAZ TEZEL, Editör, Gazi Kitapevi, Ankara, ss.295-322, 2020

22. Bölüm Tarhana Üretimi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Erkmen Osman, Erten Hüseyin, Sağlam Hidayet, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.531-560, 2020

Probiyotik Kültürlerin Tanımlanması ve Güvenilirlik Kriterleri

Probiyotik Yüzyılı, Mustafa AKÇELİK, Pınar ŞANLIBABA, Nefise AKÇELİK, Başar UYMAZ TEZEL, Editör, Gazi Kitapevi, Ankara, ss.99-124, 2020

Dünya’da Üretilen Bazı Fermente Gıdalar

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık, Anlı Ertan, Şanlıbaba Pınar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.583-617, 2019

Metrikler

Yayın

87

Atıf (WoS)

448

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

654

H-İndeks (Scopus)

15

Proje

17

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

16
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları