Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

The Effect of Backslopping on the Yeast Diversity of Tarhana Fermentation.

The 35th International Specialised Symposium on Yeasts “Yeast Cornucopia: Yeast for Health and Wellbeing, Türkiye, 21 Ekim 2019

Psikobiyotik Bakteriler

Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 26 - 28 Ekim 2018

Understanding the Tarhana Fermentation

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, ss.53

Rheological Characterization of Some Honey Types from Turkey

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciencesand Tecnologies, 15 Mayıs 2017 - 17 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

DETERMINATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF SAGE ANDLINDEN HERBAL TEAS WHICH ARE SOLD BY TEA BAG ANDUNPACKED

ULUSLARARASI TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER KONGRESİ, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1521

The diversity of exopolysasccharide producer lactic acid bacteria in tarhana fermentation

symposium on euroasian biodiversity (SEAB2016), 23 Mayıs 2017 - 27 Mayıs 2016

The Organic Acid Amount and Profile of Uşak Tarhana Dough during the fermentation

The 3rdInternational Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Kitaplar

İnsan Bağırsak Mikrobiyotasının Disbiyozu ve Probiyotikler Aracılığı ile Modülasyonu

Probiyotik Yüzyılı, MUSTAFA AKÇELİK, PINAR ŞANLIBABA, NEFİSE AKÇELİK, BAŞAR UYMAZ TEZEL, Editör, Gazi Kitapevi, ss.643-677, 2020

Probiyotik Gıdalarda Yasal Düzenlemeler

Probiyotik Yüzyılı, Mustafa AKÇELİK, Pınar ŞANLIBABA, Nefise AKÇELİK, Başar UYMAZ TEZEL, Editör, Gazi Kitapevi, Ankara, ss.295-322, 2020

22. Bölüm Tarhana Üretimi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Erkmen Osman, Erten Hüseyin, Sağlam Hidayet, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.531-560, 2020

Probiyotik Kültürlerin Tanımlanması ve Güvenilirlik Kriterleri

Probiyotik Yüzyılı, Mustafa AKÇELİK, Pınar ŞANLIBABA, Nefise AKÇELİK, Başar UYMAZ TEZEL, Editör, Gazi Kitapevi, Ankara, ss.99-124, 2020

Dünya’da Üretilen Bazı Fermente Gıdalar

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık, Anlı Ertan, Şanlıbaba Pınar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.583-617, 2019
Metrikler

Yayın

91

Atıf (WoS)

448

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

742

H-İndeks (Scopus)

18

Atıf (Sobiad)

248

H-İndeks (Sobiad)

8

Proje

21

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

17
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları