Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Tarım Bilimleri, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler

Yayın

49

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

21

Atıf (WoS)

146

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

396

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

147

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

4

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları