Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 24
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 23

1. Çift Emülsiyon (W1/O/W2) Yüklü Hidrojel Yapılarda Probiyotik Bakteri Enkapsülasyonu

8th International Congress on Agriculture, Environment and Health , Aydın, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2025, ss.176-177, (Tam Metin Bildiri)

3. Natural Food Colorants From Tulip Petals

Uluslararası Mezopotamya Tarım Kongresi , Diyarbakır, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, ss.1111, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. Rheological properties of sourdough fermented with different lactic acid bacteria strains

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.148, (Tam Metin Bildiri)

5. Identification of Phytate Degrading Lactic Acid Bacteria Isolated From Sourdough

VII INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SOURDOUGH, Cork, İrlanda, 6 - 08 Haziran 2018, ss.70, (Tam Metin Bildiri)

6. Usage of Invertase Enzyme in Fondant Production: The Effect of Concentration on Quality Parameters

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.383, (Tam Metin Bildiri)

7. Effect of Different Flour Mixtures and Protein Sources on Gluten Free Formulation of the Turkish Dessert Revani

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.115, (Tam Metin Bildiri)

8. Replacement of Sugar and Wheat Flour with Grape Marc in Cake Formulation: Effect on Textural Properties

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.242, (Tam Metin Bildiri)

9. Ekşi Ekmek Hamurundan İzole Edilen Mayaların Teknolojik Özellikleri

19.ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Türkiye, 1 - 03 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

10. Türk Ekşi Hamurlarından İzole Edilen Mayaların Fitaz Aktiviteleri

19.Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 1 - 03 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

11. PHYTASE ACTIVE OF LACTIC ACID BACTERIA FROM TURKISH SOURDOUGH

International Congress on Fundamental and Applied Sciences, Saraybosna, Bosna-Hersek, 21 Ağustos 2017, ss.69, (Tam Metin Bildiri)

13. Detection of Adulteration of Orange Juice Adulterated with Grapefruit, Mandarin, Apple and Grape Juices using ATR-FTIR Spectroscopy

II. International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies, Üsküp, Makedonya, 26 Ekim 2016, ss.164, (Tam Metin Bildiri)

15. Physical and sensory characteristics of cake enriched with honeybee pollen

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 Nisan 2016, ss.161, (Tam Metin Bildiri)

16. Improvement Functionality of Bread With Olive Pulp Powder

IFT Annual Meeting, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 16 Temmuz 2016, (Tam Metin Bildiri)

22. Identification of Yeast Isolated from Turkish Sourdough

VIth Sourdough Symposium, Nantes, Fransa, 30 Eylül 2015, ss.72, (Özet Bildiri)

23. Utilization of Rice Bran As A Raw Material in The Food Industry

Uluslararası Mezopotamya Tarım Kongresi , Diyarbakır, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, ss.1112, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 2

1. Ekşi Hamur ile Ekmek Üretim Teknolojisi

Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Hamit Köksel,Oğuz Acar,Buket Çetiner,Filiz Köksel, Editör, Sidas Medya, İzmir, ss.335-353, 2021

2. Mineralli Su ve Kaynak suyuna Genel Bakış

Mucize İçecek Maden Suyu, Muhammet Arıcı,Salih Karasu,Ayşe Karadağ, Editör, Kızılay Kültür Sanat Yayınları, İstanbul, ss.27-46, 2020
Metrikler

Yayın

50

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

21

Atıf (WoS)

146

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

409

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

147

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

5

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları