-
2025 - Devam Ediyor Gıda Endüstrisi Atıklarından Bitkisel Protein ve Peptidlerin Üretimi İzole Proteinlerin Çeşitli Gıdaların Üretiminde Protein Kaynağı Olarak Kullanılması
-
2022 - 2025 Isı Pompalı Mikrodalga Destekli Gıda Kurutma Sisteminin Deneysel ve Sayısal İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ATAYILMAZ Ş. Ö. (Yürütücü), DEMİR H., KARADAĞ A., ARPACİ E., GEMİCİ Z., SEVİNDİR M. K., et al.
-
2022 - 2024 Fermente Kahve İçeceği Üretilmesi ve Biyoaktif Bileşenlerin Değişiminin İncelenmesi
-
2021 - 2024 Farklı Sürfaktanların Zeytin Karasuyundan Elde Edilen Fenolik Maddelerce Zenginleştirilmesi ve Gıda Ürünlerinde Kullanılması
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
-
2014 - 2016 Fonksiyonel Bir Bileşen Olarak Gölevez Colocasia esculenta L Schott Ununun Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı