Desteklenen Projeler
5
-
2025 - Devam Ediyor Gıda Endüstrisi Atıklarından Bitkisel Protein ve Peptidlerin Üretimi İzole Proteinlerin Çeşitli Gıdaların Üretiminde Protein Kaynağı Olarak Kullanılması
-
2022 - 2025 Isı Pompalı Mikrodalga Destekli Gıda Kurutma Sisteminin Deneysel ve Sayısal İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ATAYILMAZ Ş. Ö. (Yürütücü), DEMİR H., KARADAĞ A., ARPACİ E., GEMİCİ Z., SEVİNDİR M. K., et al.
-
2022 - 2024 Fermente Kahve İçeceği Üretilmesi ve Biyoaktif Bileşenlerin Değişiminin İncelenmesi
-
2021 - 2024 Farklı Sürfaktanların Zeytin Karasuyundan Elde Edilen Fenolik Maddelerce Zenginleştirilmesi ve Gıda Ürünlerinde Kullanılması
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
-
2014 - 2016 Fonksiyonel Bir Bileşen Olarak Gölevez Colocasia esculenta L Schott Ununun Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı