Announcements & Documents

GDM5124 - SAKIZ
Lecture Note
6/4/2021

GDM5124 - SAKIZ

Sakız.pdf Creative Commons License

GDM 3332 - SÜT ENDÜSTRİSİ ATIKLARI
Lecture Note
6/4/2021

GDM 3332 - SÜT ENDÜSTRİSİ ATIKLARI

Süt Endüstri Atıkları.pdf Creative Commons License

GDM5124 - ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ-1
Lecture Note
6/4/2021

GDM5124 - ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ-1

Şekerleme Ürünleri-1.pdf Creative Commons License

GDM 4182 - ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ-1
Lecture Note
6/4/2021

GDM 4182 - ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ-1

Şekerleme Ürünleri - 1.pdf Creative Commons License

GDM 4182 - ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ-2
Lecture Note
6/4/2021

GDM 4182 - ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ-2

Şekerleme Ürünleri - 2.pdf Creative Commons License

GDM 3332 - ET ENDÜSTRİSİ ATIKLARI
Lecture Note
6/4/2021

GDM 3332 - ET ENDÜSTRİSİ ATIKLARI

Et Endüstri Atıkları.pdf Creative Commons License

GDM 3332 - TAHIL ATIKLARI
Lecture Note
6/4/2021

GDM 3332 - TAHIL ATIKLARI

Tahıl Atıkları.pdf Creative Commons License

GDM4182 - SAKIZ
Lecture Note
6/4/2021

GDM4182 - SAKIZ

Sakız.pdf Creative Commons License

GDM5124 - ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ - 2
Lecture Note
6/4/2021

GDM5124 - ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ - 2

Şekerleme Ürünleri-1.pdf Creative Commons License

GDM 5124 - ÇİKOLATA KALİTE ÖZELLİKLERİ
Lecture Note
4/24/2021

GDM 5124 - ÇİKOLATA KALİTE ÖZELLİKLERİ

Çikolata Kalite Özellikleri.pdf Creative Commons License

GDM 5109-ARAŞTIRMA SÜRECİ
Lecture Note
4/24/2021

GDM 5109-ARAŞTIRMA SÜRECİ

ARAŞTIRMA SÜRECİ.pdf Creative Commons License

GDM 5124 - ÇİKOLATAYA GİRİŞ
Lecture Note
4/24/2021

GDM 5124 - ÇİKOLATAYA GİRİŞ

Çikolata Giriş.pdf Creative Commons License

GDM 4182 - ÇİKOLATA KALİTE ÖZELLİKLERİ
Lecture Note
4/24/2021

GDM 4182 - ÇİKOLATA KALİTE ÖZELLİKLERİ

GDM 4182-Çikolata Kalite Özellikler....pdf Creative Commons License

GDM 5124 - ÇİKOLATA ÜRETİM
Lecture Note
4/24/2021

GDM 5124 - ÇİKOLATA ÜRETİM

Çikolata Üretim.pdf Creative Commons License

GDM 5109 - GENEL KAVRAMLAR
Lecture Note
4/24/2021

GDM 5109 - GENEL KAVRAMLAR

2- GENEL KAVRAMLAR.pdf Creative Commons License

GDM 5109ARAŞTIRMA KÜLTÜRÜ
Lecture Note
4/24/2021

GDM 5109_ARAŞTIRMA KÜLTÜRÜ

1. ARAŞTIRMA KÜLTÜRÜ (1).pdf Creative Commons License

GDM4182-ÇİKOLATA FORMÜLASYONU
Lecture Note
4/17/2021

ÇİKOLATA FORMÜLASYONU

Çikolata Formülasyonu.pdf Creative Commons License

Atılk su
Lecture Note
4/17/2021
Sebze Atıkları
Lecture Note
4/17/2021
GDM4182Şeker Üretimi
Lecture Note
4/17/2021
GDM4182-ÇİKOLATA ÜRETİMİ
Lecture Note
4/17/2021

ÇİKOLATA ÜRETİMİ

Çikolata Üretimi.pdf Creative Commons License

Yağ Atıkları
Lecture Note
4/17/2021
Meyve Endüstri Atıkları
Lecture Note
4/17/2021
GDM 3332-Genel Bilgilendirme
Lecture Note
4/17/2021