Duyurular & Dokümanlar

GDM2052-GENEL KAVRAMLAR
Ders Notu
27.03.2025
GDM4302-CHOCOLATE PRODUCTION
Ders Notu
27.03.2025

GDM4302-CHOCOLATE PRODUCTION


GDM5109-HİPOTEZ TESTLERİ
Ders Notu
27.03.2025

GDM5109-HİPOTEZ TESTLERİ


GDM5109-İSTATİSTİĞE GİRİŞ
Ders Notu
27.03.2025

GDM5109-İSTATİSTİĞE GİRİŞ


GDM3302-1.-4. HAFTA
Ders Notu
27.03.2025

GDM3302-1.-4. HAFTA


GDM4302-INGREDIENTS OF CHOCOLATE
Ders Notu
27.03.2025

GDM4302-INGREDIENTS OF CHOCOLATE


GDM6119-SÜRDÜRÜLEBİRLİK GİRİŞ
Ders Notu
27.03.2025

GDM6119-SÜRDÜRÜLEBİRLİK GİRİŞ


GDM3302-5. HAFTA
Ders Notu
27.03.2025

GDM3302-5. HAFTA


GDM4302-QUALITY PROPERTIES OF CHOCOLATE
Ders Notu
27.03.2025

GDM4302-QUALITY PROPERTIES OF CHOCOLATE


GDM6119-YAĞ ENDÜSTRİ ATIKLARI
Ders Notu
27.03.2025

GDM6119-YAĞ ENDÜSTRİ ATIKLARI


GDM6119-TAHIL VE BAKLAGİL ATIKLARI
Ders Notu
27.03.2025

GDM6119_TAHIL VE BAKLAGİL ATIKLARI


GDM5109-NORMAL DAĞILIM
Ders Notu
27.03.2025

GDM5109-NORMAL DAĞILIM


GDM 4302-CACAO PROCESSING
Ders Notu
27.03.2025

GDM 4302_CACAO PROCESSING


GDM2052
Ders Notu
27.03.2025

KORELASYON CETVELİ


GDM3302-GIDA ENDÜSTRİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK-DERS İÇERİĞİ
Duyuru
20.02.2025

GDM3302-GIDA ENDÜSTRİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK-DERS İÇERİĞİ


GDM6119-SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ-DERS İÇERİĞİ
Duyuru
20.02.2025

GDM6119-SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ-DERS İÇERİĞİ


GDM4302-KAKAO, ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-MÜFREDAT İÇERİĞİ
Duyuru
19.02.2025

GDM4302-KAKAO, ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-MÜFREDAT İÇERİĞİ


GDM2052-MÜHENDİSLİK ÇALIŞMALARINDA İSTATİSTİKSEL YÖNTEMLER DERS PLANI
Duyuru
18.02.2025

GDM2052-MÜHENDİSLİK ÇALIŞMALARINDA İSTATİSTİKSEL YÖNTEMLER DERS PLANI


GDM5109-GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE İSTATİSTİKSEL YÖNTEMLER-DERS İÇERİĞİ
Duyuru
18.02.2025

GDM5109-GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE İSTATİSTİKSEL YÖNTEMLER