Desteklenen Projeler
-
2022 - 2024 MİKRODALGA EKSTRAKSİYON YÖNTEMİ İLE BERGAMOT BİTKİSİNDEN ESANSİYEL YAĞ ELDESİNİN İNCELENMESİ
-
2022 - 2024 Hibrit Nanokompozit Malzemeler ile Atık Sulardaki Boyar Maddelerin Giderilmesi
-
2018 - 2019 Nano Silika Parçacıkların Kitosan ile Kaplanması ve Adsorban Olarak Kullanımının İncelenmesi
-
2017 - 2019 Adsorban Olarak Kullanılacak Nanoparçacık Sentezi
-
2016 - 2018 Mikrodalga Ekstraksiyon Yöntemi ile Bitkilerden Esansiyel Yağ Eldesi
-
2015 - 2018 Farklı Karakterdeki Adsorbanlar ile Sudaki Kirleticilerin Adsorpsiyonu
-
2015 - 2017 Sulu Çözeltilerden Adsorpsiyon Yöntemi ile Fosfat Giderimi
-
2012 - 2017 -Amilaz, alkalaz ve -galaktozidaz enzimlerinin çeşitli adsorban yüzeylerine immobilizasyonunun optimizasyonu ve immobilize enzimlerin sıcaklık, pH ve zaman stabilitelerinin incelenmesi
-
2011 - 2015 Çeşitli Absorbentlere Protein Adsorpsiyonunun İncelenmesi
-
2011 - 2015 Yapay Substratlarla Kefir Biyokütlesi Üretimi ve Kefir Fermantasyon Kinetiğinin İncelenmesi
-
2009 - 2013 Mısır Gluteni Hidrolizatının Acı Tadının Giderilmesi.
-
2009 - 2012 Susam Küspesindeki Proteinin Hidrolizi: Proses Parametrelerinin Optimizasyonu, Hidroliz, Çözünürlük, Enzim İnaktivasyon Kinetiği ve Fonksiyonel Özelliklerinin İncelenmesi.
-
2004 - 2007 Gıdaların mikrodalga tekniği kullanılarak kurutulması, doku ve renk özelliklerinin incelenmesi ve modellenmesi