Desteklenen Projeler
-
2021 - 2022 Çeşitli Deniz Ürünlerinin Yeni Nesil Dondurarak Kurutma Yöntemi ile Kurutma Karakteristiklerinin Belirlenmesi ve Ultrasonik Önişlemin Etkisinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KIPÇAK A. S. (Yürütücü), ÖZYALÇIN Z. Ö., DOYMAZ İ., DERUN E., TUĞRUL N., UYGUNÖZ D.
-
2018 - 2020 Mavi Midyenin Geneleksel Yöntemler ile Kurutma Karakteristiklerinin İncelenmesi ve Yenilikçi Yöntemler ile Kıyaslanması
-
2004 - 2007 Harmanlanmış şarap ve zeytinyağı fabrikası katı atıklarından piroliz yöntemiyle bioyakıt eldesi
-
1993 - 1998 Değişik Meyvelerin Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi