Desteklenen Projeler
4
-
2021 - 2022 Çeşitli Deniz Ürünlerinin Yeni Nesil Dondurarak Kurutma Yöntemi ile Kurutma Karakteristiklerinin Belirlenmesi ve Ultrasonik Önişlemin Etkisinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KIPÇAK A. S. (Yürütücü), ÖZYALÇIN Z. Ö., DOYMAZ İ., DERUN E., TUĞRUL N., UYGUNÖZ D.
-
2018 - 2020 Mavi Midyenin Geneleksel Yöntemler ile Kurutma Karakteristiklerinin İncelenmesi ve Yenilikçi Yöntemler ile Kıyaslanması
-
2004 - 2007 Harmanlanmış şarap ve zeytinyağı fabrikası katı atıklarından piroliz yöntemiyle bioyakıt eldesi
-
1993 - 1998 Değişik Meyvelerin Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi