Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Müh.Bölümü
-
2013 - 2018 Doç. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Müh.Bölümü
-
2004 - 2013 Yrd. Doç. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Müh.Bölümü
-
1998 - 2004 Araştırma Görevlisi Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Müh.Bölümü
-
1988 - 1998 Araştırma Görevlisi
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Müh.Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2016 - 2022 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Müh.Bölümü
-
2006 - 2009 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Müh.Bölümü
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans GIDA MÜH. TEMEL PROSESLER
-
Lisans Bitirme Çalışması
-
Yüksek Lisans KURUTMA TEKNOLOJİSİ
-
Doktora SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ VE UYGULAMALARI
-
Lisans KİMYA MÜH. GİRİŞ
-
Yüksek Lisans GIDA SANAYİNDE ÖZEL UYGULAMA ALANLARI
-
Yüksek Lisans GIDA SANAYİNDE ÖZEL UYGULAMA ALANLARI
-
Lisans KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ
-
Lisans BİTİRME ÇALIŞMASI
Yönetilen Tezler
-
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Ayva Meyvesinin Kurutma Kinetiği, Fenolik, Antioksidan ve Renk Değerleri Üzerine Etkisi
Doymaz İ. (Danışman)
Ö.Şekerci(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Armudun Kurutma Kinetiği ve Renk Parametrelerine İlişkin Kurutma Yöntemlerinin Değerlendirilmesi
Doymaz İ. (Danışman)
C.Demirtaş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Kabağın Hibrid İnfrared-Konvektif Kurutulması: Kurutma Kinetiği, Rehidrasyon ve Renk Parametrelerinin İncelenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
B.Kahveci(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Farklı Teknikler Kullanılarak Şeftalinin Kurutma Davranışlarının Belirlenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
E.Bıçaklı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kivi Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine ve Kalite Parametrelerine Etkisi
Doymaz İ. (Danışman)
E.Borucu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Çileğin Kurutma Kinetiği ve Kalite Karakteristiklerinin İncelenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
E.Özenç(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Mantarın Kurutulmasında Kurutma Yönteminin Etkisinin Belirlenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
B.Engür(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Sıcak Hava ve İnfrared Kurutma Yöntemleri ile Önişlemlerin Üzümün Kurutma Karakteristikleri Üzerine Etkisi
Doymaz İ. (Danışman)
D.Taştekinoğlu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kiraz Domatesin Kurutma Kinetiğinin ve Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
I.Burçak(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı Kurutma Koşullarının Kızılcığın Kuruma Süresine ve Kalitesine Etkisi
Doymaz İ. (Danışman)
S.Uz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı Kurutma Yöntemleri ile Zencefilin Kurutulması ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
M.İşsever(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Bamyanın Kurutma ve Su Alma Özelliklerinin Belirlenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
S.Tanta(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kayısı ve Atıklarının Kurutma Karakteristiklerinin İncelenmesi ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
S.Kayran(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Elmanın Kurutulması: Matematiksel Modelleme Ve Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
M.Soydan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kirazın Farklı Kurutucularda Kurutulması ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
N.Sarıkulak(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kurutulmuş Dolmalık Biber ve Patlıcanın Rehidrasyon Karakteristiklerinin İncelenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
Z.Kervancı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Patlıcanın Kurutma ve Rehidrasyon Karakteristiklerinin İncelenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
C.Aktaş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Brokoli ve Karnabaharın Kurutma Karakteristiklerine Ön İşlem Sıcaklığının ve Süresinin Etkisi
Doymaz İ. (Danışman)
M.Şahin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Havuç Suyu Konsantresinin Reolojik Özellikleri
Doymaz İ. (Danışman)
H.N.(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Endüstriyel Üretimde Nar ve Elma Posalarının Değerlendirilmesi
Doymaz İ. (Danışman)
C.Kara(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Vişne Suyu Konsantresi ile Şeftali ve Kayısı Püre Konsantrelerinin Üretim Aşamalarında Uygulanan İşlemlerin Bileşimleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
Bazı Sebzelerin Kurutma Karakteristiklerinin İncelenmesi
Doymaz İ. (Danışman)
F.Kocayiğit(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Keçiboynuzu Suyu Üretim Teknolojilerinin Değerlendirilmesi
Doymaz İ. (Danışman)
M.Yalçın(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Keçiboynuzundan sıvı şeker üretimi