Mesleki Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2018 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalürji Fakültesi, Kimya Mühendisliği

  • 2013 - 2018Doç.Dr.

    Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü

  • 2004 - 2013Yrd.Doç.Dr.

    Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü

  • 1998 - 2004Araştırma Görevlisi Dr.

    Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü

  • 1988 - 1998Araştırma Görevlisi

    Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2016 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Met. Fakültesi, Kimya Mühendiliği

Verdiği Dersler

  • Yüksek LisansGIDA SANAYİNDE ÖZEL UYGULAMA ALANLARI

  • LisansKÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ

Yönetilen Tezler

  • Farklı Kurutma Koşullarının Kızılcığın Kuruma Süresine ve Kalitesine Etkisi

    Doymaz İ. (Danışman)

    S.Uz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019

  • Kayısı ve Atıklarının Kurutma Karakteristiklerinin İncelenmesi ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

    Doymaz İ. (Danışman)

    S.Kayran(Öğrenci), Doktora, 2019

  • Elmanın Kurutulması: Matematiksel Modelleme Ve Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

    Doymaz İ.

    M.Soydan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019

  • Kirazın Farklı Kurutucularda Kurutulması ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

    DOYMAZ İ.

    N.Sarıkulak(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017

  • Kurutulmuş Dolmalık Biber ve Patlıcanın Rehidrasyon Karakteristiklerinin İncelenmesi

    DOYMAZ İ.

    Z.Kervancı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015

  • Patlıcanın Kurutma ve Rehidrasyon Karakteristiklerinin İncelenmesi

    DOYMAZ İ.

    C.Aktaş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015

  • Brokoli ve Karnabaharın Kurutma Karakteristiklerine Ön İşlem Sıcaklığının ve Süresinin Etkisi

    DOYMAZ İ.

    M.Şahin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014

  • Havuç Suyu Konsantresinin Reolojik Özellikleri

    DOYMAZ İ.

    H.N.(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014

  • Endüstriyel Üretimde Nar ve Elma Posalarının Değerlendirilmesi

    DOYMAZ İ.

    C.Kara(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013

  • Vişne Suyu Konsantresi ile Şeftali ve Kayısı Püre Konsantrelerinin Üretim Aşamalarında Uygulanan İşlemlerin Bileşimleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi

    Pala M., Doymaz İ. (Eş Danışman)

    A.Mert(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012

  • Bazı Sebzelerin Kurutma Karakteristiklerinin İncelenmesi

    DOYMAZ İ.

    F.Kocayiğit(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010

  • Keçiboynuzu Suyu Üretim Teknolojilerinin Değerlendirilmesi

    DOYMAZ İ.

    M.Yalçın(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009

  • Keçiboynuzundan sıvı şeker üretimi

    Pala M., Doymaz İ. (Eş Danışman)

    F.Şenay(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009