Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Endüstriyel Gıda Atıklarından Elde Edilen Proteinlerin Yüksek Gerilim Uygulamasıyla Modifiye Edilerek Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TOKER Ö. S. (Yürütücü), KARASU S., ÖZMEN D., ARIKAN O., BEKİROĞLU H., KARAMAN S., et al.
-
2021 - 2022 Kolajen İlaveli Fonksiyonel Kefir Üretilmesi
-
2019 - 2022 Çikolota Pre-Kristalizasyon Kinetiğinin ve Oluşan Polimorf Çeşitlerinin Belirlenmesine Yönelik Reometre Temelli Yeni Metot Geliştirilmesi
-
2015 - 2016 Meyankökünün Kurutulmasında Alternatif Kurutma Yöntemlerinin Etkilerinin İncelenmesi, Kurutma Kinetiğinin Ve İşlem Performansının Değerlendirilmesi