Desteklenen Projeler
4
-
2023 - Devam Ediyor Endüstriyel Gıda Atıklarından Elde Edilen Proteinlerin Yüksek Gerilim Uygulamasıyla Modifiye Edilerek Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TOKER Ö. S. (Yürütücü), KARASU S., ÖZMEN D., ARIKAN O., BEKİROĞLU H., KARAMAN S., et al.
-
2021 - 2022 Kolajen İlaveli Fonksiyonel Kefir Üretilmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2019 - 2022 Çikolota Pre-Kristalizasyon Kinetiğinin ve Oluşan Polimorf Çeşitlerinin Belirlenmesine Yönelik Reometre Temelli Yeni Metot Geliştirilmesi
-
2015 - 2016 Meyankökünün Kurutulmasında Alternatif Kurutma Yöntemlerinin Etkilerinin İncelenmesi, Kurutma Kinetiğinin Ve İşlem Performansının Değerlendirilmesi