Academic Titles
-
2024 - Continues Associate Professor
Yildiz Technical University, Faculty Of Chemıcal And Metallurgıcal Engıneerıng, Department Of Food Engineering
-
2020 - 2024 Associate Professor
Kayseri University, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu
-
2018 - 2020 Assistant Professor
Kayseri University, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu
-
2015 - 2018 Assistant Professor
Erciyes University
-
2010 - 2015 Lecturer
Erciyes University
-
2009 - 2010 Research Assistant
Igdir University
Managerial Experience
-
2017 - 2022 Head of Department
Erciyes University
-
2020 - 2021 Manager of Research and Application Center
Kayseri University
-
2020 - 2020 Assistant Director of Vocational School
Kayseri University
Non Academic Experience
-
2016 - 2018 Süthane Sorumlusu
Presidency, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Resmi Konut
-
2010 - 2011 Genel Müdür
Company, Cankurt Süt Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. , Müdürlük
Courses
Advising Theses
-
Sarı kantaronlu salamura beyaz peynir üretimi ve bazı özelliklerinin belirlenmesi
Cankurt H., Sağdıç O. (Co-Advisor)
N.ÇİFTÇİ(Student), Postgraduate, 2024 -
HER YÖNÜ İLE İTALYAN PEYNİRLERİ
Cankurt H. (Advisor)
Ö.KERİM(Student), Postgraduate, 2024 -
Blok tip eritme peyniri üretiminde yumurta tozu kullanımı ve bazı özelliklerinin belirlenmesi
Cankurt H., Karasu S. (Co-Advisor)
A.ADIYAMAN(Student), Postgraduate, 2024 -
SÜZME YOĞURT ÜRETİMİNDE HAVUÇ LİFİ KULLANIMI VE BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Cankurt H. (Advisor)
Ö.KARAKOÇ(Student), Postgraduate, 2024 -
Dondurma üretiminde çöven ekstraktı kullanımı
Cankurt H. (Co-Advisor), Artık N.
H.KABLAN(Student), Doctorate, 2023 -
Blok tip eritme peyniri üretiminde havuç lifi ve bazı gumların kullanımı
Cankurt H., Çavuş M.(Co-Advisor)
O.GÜNER(Student), Postgraduate, 2022 -
Dinlendirilmiş UHT sütün köy tipi salamura beyaz peynir üretiminde kullanılabilme olanaklarının araştırılması
Cankurt H. (Advisor)
H.IŞIK(Student), Postgraduate, 2022 -
Kaymakaltı manda sütünün köy tipi salamura beyaz peynir üretiminde kullanılabilme olanaklarının araştırılması
Cankurt H. (Advisor)
Ş.SEYHAN(Student), Postgraduate, 2022 -
Endüstriyel olmayan gıda üretimi
E.NUR(Student), Postgraduate, 2022 -
Kayseri piyasasında satışa sunulan silo yem, çiğ süt ve eritme peynirlerin mikrobiyolojik özelliklerinin araştırılması
Cankurt H. (Advisor)
T.ZEKİ(Student), Postgraduate, 2022 -
Türkiye'nin organik üretimdeki yeri ve Avrupa Birliği ile Türkiye'deki sertifikasyon sistemlerinin karşılaştırılması
C.AKYÜZ(Student), Postgraduate, 2022 -
Peynir tuzlamada yeni bir yöntem: Jel salamura tekniği
Cankurt H. (Co-Advisor), Yetim H.
M.ÇAVUŞ(Student), Doctorate, 2020 -
Diyet blok tip eritme peyniri üretiminde yağ ikame maddesi olarak yumurta kullanımı
Cankurt H. (Co-Advisor), Yetim H.
R.YÜKSEL(Student), Postgraduate, 2019 -
Siyah havuç suyu konsantresi ve peyniraltı suyu kullanılarak tuzu azaltılmış şalgam suyu üretim imkanlarının araştırılması
Cankurt H. (Co-Advisor), Yetim H.
N.GÜVEN(Student), Postgraduate, 2018 -
Blok tip eritme peyniri üretiminde tavuk yumurtası kullanımının peynirin fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Cankurt H. (Co-Advisor), Yurt B.
M.ÇAVUŞ(Student), Postgraduate, 2015